top of page

Reparatie

Reparaties

Wij verzorgen kleine en grote reparaties aan alle automerken.

 

Een kapotte lamp, een trillend stuur, een lekke uitlaat, een piepende snaar, laswerk, allemaal kleine ongemakken die u het liefst zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben, bij ons kunt u terecht. Natuurlijk repareren wij ook de grotere mankementen aan uw auto zoals een defecte versnellingsbak, versleten koppeling, kortom alles wat er maar versleten of defect aan een auto kan zijn, wij kunnen het voor u vervangen of herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in orde komt en dat u zich weer veilig kunt verplaatsen. Voor  reparaties vragen wij u vriendelijk wel een afspraak te maken.

 

Wij houden ervan te weten waar we aan toe zijn en vinden dat dat bij u als klant ook zo moet zijn, wij houden u dus op de hoogte bij een reparatie die wat langer gaat duren dan gepland. Bij alle werkzaamheden informeren wij u zo duidelijk mogelijk over de kosten en nemen contact met u op als dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent! 

 

Dus als u problemen met uw auto heeft of vermoedt u dat uw auto niet goed functioneert, bel ons dan of kom even langs voor een deskundig advies!

wij verzorgen kleine en grote reparaties aan alle automerk - Gebr.van der meij
bottom of page