top of page

Banden montage

Banden Montage

In de werkplaats van Gebr. Van der Meij banden vakkundig gemonteerd.

Onze monteurs zorgen voor een precieze montage of demontage van uw
banden.

 

Wij beschikken over 2 uitgebreide Bandenmontage machines

 

* Banden montages tot 26“

* 2 balanceer machine

* Hunter GSP 9700 (belast balanceren)

Banden opslag - Banden montage - Enschede

Banden Opslag

Maakt u gebruik van seizoensbanden? Dan is het niet meer nodig om uw zomer- of winterbanden in uw eigen garage of op uw zolder op te slaan. De banden kunnen een plekje krijgen in ons bandenhotel tegen zeer aantrekkelijke tarieven slechts 25.- euro per seizoen Tenslotte controleren we voor de montage uw banden op  profieldiepte en droogtescheurtjes.  zodat de banden indien nodig vervangen kunnen worden

Band Reparatie

Een scherp voorwerp (spijker, schroef, glas, etc.) kan de staalgordel beschadigen. Wanneer er vocht bij deze gordel komt gaat deze oxideren.

Na enige tijd zal de hechting door deze oxidatie met het rubbermengsel sterk verminderen wat uiteindelijk separatie van het loopvlak tot gevolg kan hebben. Een band hoeft niet altijd vervangen te worden. Bij tijdige constatering van een lek kan in veel gevallen een band gerepareerd worden.

 

Meestal is het nodig om voor reparatie eerst een inspectie aan de binnenzijde van de band uit te voeren. Dan kan worden beoordeeld, of de band tijdens het lek rijden geen verdere schade heeft opgelopen. Dan pas hebben wij zekerheid, dat de band gerepareerd kan worden.

bottom of page